FAQ

Tot el que necessites saber

La plataforma està allotjada al servidor del centre?

No, els iEduca dels centres estan als servidors de iEduca. D’aquesta manera assegurem un rendiment, seguretat i integritat òptim. Es realitzen còpies de seguretat i el cost està inclòs en el servei

Es pot accedir a iEduca des d’una mòbil?

iEduca és una solució allotjada al núvol, es pot accedir des d’un entorn web, o des d’una taula o mòbil, tenint en aquests casos una app per facilitar la feina des dels dispositius.

Les dades tant de l’alumnat com de les famílies són molt sensibles, tot el tractament d’aquestes dades és segur?

Sí, totalment. iEduca compleix amb la normativa vigent a nivell Europeu de RGPD. Tant l’allotjament, com l’accés a les dades està monitoritzat contínuament i compte amb els procediments més exhaustius respecte a la seva seguretat.

Es poden configurar permisos per decidir què poden fer i/o veure els professors i famílies?

iEduca és una plataforma totalment configurable i adaptativa a les particularitats del centre. Mitjançant la gestió dels usuaris i els seus permisos poden definir que volem que puguin fer o veure professors i família.

L’aplicació per les famílies i pel professorat els hi suposa algun cost?

En absolut, son aplicacions gratuïtes que es poden descarregar, tant per ANDROID com per IOS.

És molt difícil començar a treballar amb iEduca?

Quatre-cents setanta-nou centres i divuit anys ens han portat a un full de ruta per tal que sigui molt fàcil la implantació i formació de la plataforma als nous centres.

El full de ruta de la implantació de la plataforma passa per diferents estadis:

1. Creació de l’estructura del centre per part de l’equip d’ieduca

2. Importació de les dades (alumnat, professorat, horari)

3. Formació de l’equip directiu

Totes aquestes tasques tenen l’objectiu de fer un acompanyament en tot moment al centre.

Es conserva la informació introduïda d’un any per l’altre?

Sí, iEduca treballa amb cursos actius, però sempre es pot consultar la informació anterior. Això permet fer un seguiment de l’alumnat durant tota l’etapa al centre.

Hi ha algun tipus de suport pel dia a dia?

iEduca té diferents guies, manuals i un canal a YouTube on constantment es va posant contingut per tal de fer més fàcil el dia a dia del professorat i el centre.

Per altra banda iEduca compte amb un servei de suport pel sistema de tiquets, i un servei telefònic on els nostres tècnics resolen els seus dubtes. S’organitzen periòdicament formacions de les diferents funcionalitats.